2022-02-23 07:40:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Az egyik nagy erényed a megbocsátásra való képességed: élj vele!

Napi horoszkóp február 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold a Nyilas jegyébe lép ma, és igazán optimistává tesz. A tegnapi ködös hangulatnak már nyoma sincs, őszintén tudsz örülni a jónak, a pozitív fejleményeknek, amikben lesz is részed a nap folyamán.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A nagy tervek embere vagy, és ehhez még olyan szerencsés alkattal is rendelkezel, hogy a kitartásnak sem vagy híján. A távlati terveid ezért jönnek be. A családod is mindenben számíthat rád, amire a mai napon különösen szükség lesz.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár a szerencse melletted áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudd a lehetőségeidet, ki kellene nyújtanod értük a kezed. Ma különösen segítségedre lehetnek ebben a csillagok. Mert hozzád vezetik azt az embert, aki támaszod lehet.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma, ha nem vigyázol, egy véget nem érő vitába bocsátkozhatsz a pároddal, a családtagjaiddal. Ha utólag belegondolsz, beláthatod, hogy a történések nem indokolták a vitát. Mélyebben kell keresned a kiváltó okokat.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nyilas jegyébe ér, ami miatt ma igazán remek formában érzed magad. Amúgy sem vagy egy hosszan búslakodós, csüggedős fajta, de ma még önmagadon is túlteszel, és bármilyen nehézségből azonnal kivágod magad.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma valahogy lazábban, rugalmasabban kezelsz mindent, sőt néha még a kötelességeidről is megfeledkezel. Jól is teszed, hogy lazítasz a gyeplőn, nem lehet mindig mindent maximálisan csinálni! Ma valaki bebizonyítja neked, hogy a hibáiddal együtt szeret.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon végre megkönnyebbülést, fellélegzést hoznak a csillagaid. Olyan események történhetnek, vagy olyan híreket kaphatsz, amik mintegy átírják/felülírják az elmúlt napok történéseit, és jó irányba terelik az életedet.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Igazán jó hangulatú napra számíthatsz, sok kis, és egy nagyobb örömmel. Talán végre a munkahelyedről kapsz híreket, információkat, amik bizakodással töltenek el, vagy a párod lep meg valamivel.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas Hold miatt ma igazán kedvező napod lesz. Nincs olyan kihívás, ami kifogna rajtad, és ráadásul a szingli Nyilas a szerelemre is rátalálhat a véletlenek összjátéka folytán.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Csak akkor érdemes új kapcsolaton gondolkodnod, ha a régin már biztosan túljutottál. Ha még csak a haragig jutottál el, akkor ez aligha igaz. Ebben az esetben ugyanis félő, hogy mostani gondjaidat csak átvinnéd az új pároddal való kapcsolatba is. Zárd le a múltat! Ma egy baráti beszélgetés sokat segíthet ebben.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tudjuk, a zseni átlát a káoszon, mégis a szétszórtságod ma komoly nehézségeket okozhat. Valamit nem lelsz, pedig igen nagy szükséged lenne rá. Az is lehet, hogy gondolati, érzelmi síkon támad ma zűrzavar. Keresd meg a mélyebb okokat, mert ma megtalálhatod a kiutat!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az egyik nagy erényed a megbocsátásra való képességed: élj vele! Tudod, te is követtél el már hibákat, miért is ne néznéd el ezt másoknak is. Különösen akkor, ha igazából szereted is az illetőt. A kapcsolatotok megér ennyit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: